Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğermaslahatiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Yönetim prodüksiyonı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini denetçi buyurmak gerekir. Bu Toscanello ciğerin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kural var. Puro sadece lakin sadece kokusuz odle yakılır! Puro her mevsim evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalın puroya sütun değinti etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı alya döndüğünde kızartma maslahatlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kerte eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu maslahatlemi yaparken tüm tabanğın denktaş yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 kerte döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara göre bir zaman henüz uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu minval çakmaklar çok kuvvetlidür ve aşkın yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma maslahatlemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman mevsim alabilir. Bu müddet size çağ kaybı gibi çekmeceükebilir lakin puro çıdam ve emek ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma maslahatleminden sonrasında huysuz çevirip vecihünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma maslahatlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yüzı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz ciğerime amade. Pekâlâ evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz ciğerilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye aylamak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi ciğermeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o kadar inciticilaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün yeğniçe ağıza doldurulur ve tatlılık müşteriların dumanla tembihlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilişki gösterdiğinizin bir maslahataretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun ciğerin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin baştan yakma sıkıntı teşkil etmez. Fakat etki prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şarka olan 2 kuralı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın sıcaklık dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 kerte beyninde olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ancak kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız âlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile içinlaşmazsınız. Hıfız âlemı sıcaklığında nesep sıkıntı âlemın ilgisiz değil aşkın hamam olmasıdır. Çünkü hıfız âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız âlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl gönen hıfız âlemı sıcaklığına göre trampa gösterecektir ve bu yüzden de hıfız âlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir durum geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız âlemının durum geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu ciğerindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak mutlaka durum geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka durum geçirmedikleri ciğerin gayrı rakiplerine oylumlu nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/