Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekmeslekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Fakat tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme ülke inşaı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini muayene etmek gerekir. Bu Toscanello yürekin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı gönen oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da sınama cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken hayati bir nizam var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her mevsim ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalın puroya düver değinti etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı alya döndüğünde kızartma mesleklemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 mesabe eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken tüm tabanğın bedel yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara için beş on daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu suret çakmaklar çok canlıdür ve zait yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma mesleklemi doğal alevli çakmaklarla, beş on mevsim alabilir. Bu süre size zaman kaybı üzere aynükebilir lakin puro götürüm ve iş icap. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonrasında münasebetsiz çevirip yüzünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma mesleklemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her canipı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz dem daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz yürekime amade. Peki ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke yürekilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye memul etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere yürekmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o denli dokunaklılaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman ferahçe ağıza doldurulur ve lezzet kameraların dumanla uyartılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca dikkat gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun yürekin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yeniden yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat defa inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinlikle şpeş olan 2 nizamı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın alev dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 mesabe ortada başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız dünyaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile alınlaşmazsınız. Muhafaza dünyaı sıcaklığında kök sıkıntı dünyaın dargın değil zait hamam olmasıdır. Çünkü hıfız dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız dünyaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi gönen hıfız dünyaı sıcaklığına için değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de hıfız dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız dünyaının muhit geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu yürekindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak kesinlikle muhit geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle muhit geçirmedikleri yürekin sair rakiplerine koskocaman fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/