Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Eloğlu inşaatı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini arama buyurmak gerekir. Bu Toscanello muhtevain muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneyim cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir kural var. Puro sadece fakat sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her dönem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalım puroya düver dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 paye eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken bütün tabanğın hemayar yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 paye döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara bakılırsa azıcık elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu üslup çakmaklar çok mukavimdür ve ziyade benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemi doğal alevli çakmaklarla, azıcık dönem alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kabil haneükebilir fakat puro götürüm ve mesai ister. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma işleminden sonrasında zıt çevirip çehreünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kadem kıpkırmızı ise yakma işlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, yani bütün kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz muhtevaime amade. Evet ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni muhtevailmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye aylamak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil muhtevameye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli acılaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Tütün belli belirsizçe ağıza doldurulur ve tat azrailların dumanla ihtarlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az rabıta gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain baştan yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat etki inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda kederlilik hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesin şarka olan 2 kuralı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 paye ortada başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız havaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile katlaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında cins sıkıntı havaın antipatik bileğil ziyade sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız havaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz gönen hıfız havaı sıcaklığına bakılırsa değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir keyif geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız havaının keyif geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu muhtevaindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak kesin keyif geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En sağlıklı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin keyif geçirmedikleri muhtevain öbür rakiplerine büyük ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/