Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karındavranışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Pençe prodüksiyonı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini arama kılmak gerekir. Bu Toscanello karınin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında karınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir kural var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz ateşle yakılır! Puro her çağ evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalaz puroya düver dokunuş etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma davranışlemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 denli eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken tüm ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara bakarak bir zaman henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu tarz çakmaklar çok korkunçdür ve zait doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma davranışlemi doğal alevli çakmaklarla, bir zaman çağ alabilir. Bu müddet size çağ kaybı gibi kaynakükebilir yalnız puro çıdam ve mesai ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonra pahal çevirip simaünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bacak kıpkırmızı ise yakma davranışlemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, kısaca tüm bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz karınime apiko. Pekâlâ evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak karınilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye durmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi karınmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o derece şiddetlilaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün ferahçe ağıza doldurulur ve lezzet almaçların dumanla ikazlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az nispet gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun karınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yeniden yakma dava teşkil etmez. Fakat sahiplik prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şart olan 2 kuralı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın hararet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 denli ortada başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Soy ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile muhaliflaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında hakikat dava vasatın ilgisiz değil zait har olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen saklama vasatı sıcaklığına bakarak varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir âlem geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının âlem geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu karınindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak kesin âlem geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesin âlem geçirmedikleri karınin özge rakiplerine yüce üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/