Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midemaslahatiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Namahrem konstrüksiyonı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini yoklama geçirmek gerekir. Bu Toscanello midein muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir nizam var. Puro sadece amma sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her devran evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya direk münasebet etmemelidir. Ateşli maviliği purodan azıcık münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma maslahatlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 gömlek eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu maslahatlemi yaparken tüm ayağın eşit yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara gereğince azıcık elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu yol çakmaklar çok etli canlıdür ve bir araba doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma maslahatlemi katıksız alevli çakmaklarla, azıcık devran alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabilinden odaükebilir amma puro dayanç ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma maslahatleminden sonrasında münasebetsiz çevirip simaünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma maslahatlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, yani tüm bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz mideime müheyya. Pekâlâ evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak mideilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye bekleyivermek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden midemeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o kadar kötülaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Duman hoppaçe ağıza doldurulur ve lezzet azrailların dumanla ihtarlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilgi gösterdiğinizin bir maslahataretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun midein kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeniden yakma dert oluşum etmez. Fakat etki konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kategorik şart olan 2 nizamı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın alev değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 gömlek arasında başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Mekân ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile hakkındalaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında kök dert havaın soğuk bileğil bir araba har olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz gönen muhafaza havaı sıcaklığına gereğince trampa gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir durum geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının durum geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu mideindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak kategorik durum geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik durum geçirmedikleri midein sair rakiplerine önemli başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/